Mijn naam is Marjolein Prenger. Allereerst ben ik moeder van drie prachtige kinderen.

Na mijn studie Pedagogische Wetenschappen, heb ik via een twee-jarige opleiding de registratie Orthopedagoog Generalist behaald. Daarna ben ik 8 jaar in de VG-sector werkzaam geweest. Kinderen en jeugdigen met een ontwikkelingsstoornis en moeilijk verstaanbaar gedrag werden mijn aandachtsgebied. Ik merkte na een aantal jaren dat ik graag wilde organiseren en leiding geven om vernieuwing in de zorg te kunnen bereiken. Dit heb ik eerst in de rol van vakgroepcoördinator gedaan bij Zozijn, een grote organisatie in de zorg en later als mede-oprichter van een netwerkorganisatie.

Momenteel werk ik op de Universiteit Twente als stagebegeleider Psychologie, docent Positieve Educatie en Personal Reflection & Development en ben ik BAPD-coördinator. Daarnaast werk ik vanuit Praktijk Fiducie als freelance Orthopedagoog, begeleid ik PEP (Positieve Educatie) en geef ik trainingen op maat.

Sinds een aantal jaren beoefen ik Mindfulness; de benaming van de levensstijl die bij me past. Gelukkig kan ik dit inmiddels ook inzetten binnen mijn vakgebied:ik ben gecertificeerd Mindfulkidstrainer en richt me op de basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8. Ook geef ik Mindfulness lessen aan kleinere groepen kinderen. Daarnaast heb ik als specialisaties Mindfulness voor kinderen met ADHD/ASS en Mindful Parenting.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door accuraatheid, positiviteit, professionaliteit en betrokkenheid. Interesse in de diensten van Fiducie? Ik ga graag met u in gesprek!

Contactgegevens

M. Prenger
E: marjolein@praktijkfiducie.nl
T: 06-22740758

Aanvullende informatie Praktijk Fiducie
AGB code: 94012709
NVO registratiecode: 6009
KvK nummer: 56242093

WhatsApp-Image-20160630

Contact formulier

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    captcha