Positieve Psychologie

Dit thema krijgt een steeds grotere rol binnen Praktijk Fiducie. Dit vertaalt zich inmiddels in een training ‘Positieve psychologie in de praktijk’ waarbij zowel de wetenschappelijke achtergronden als de praktische toepassing in de vorm van een toolbox wordt aangeboden. Uiteraard wordt deze training op maat gemaakt voor uw organisatie!

 

Saxion Hogeschool

Samenwerking ten aanzien van Positieve Educatie, als aanvulling op huidige curriculum. Workshops en trainingen gaan in overleg van start.

 

(C)EGO Ervaringsgericht onderwijs

Het EGO gedachtengoed (de pijlers welbevinden en betrokkenheid bij een kind centraal stellen) sluit goed aan bij de visie van Fiducie. We zijn nu aangesloten bij dit netwerk en zijn geschoold om scans uit te voeren op dit gebied. Fiducie kan op aanvraag scholen op weg helpen om Ervaringsgericht onderwijs in te voeren en werkt samen met o.a. www.tweemonds.nl

 

Loes.nl

GGD Twente heeft de samenwerking met Fiducie geformaliseerd. Via het Loes.nl zal de training Mindful Parenting (Mindful opvoeden) worden aangeboden en hierdoor voor een breed publiek toegankelijk worden gemaakt. Volg hiervoor de agenda op www.loes.nl/agenda. Fiducie werkt samen met een team trainers om deze trainingen te kunnen aanbieden:

Mirjam Schild    (www.swaabenschild.nl)
Sabine Balsma   (www.vanzelf-kindertherapie.nl)
Ilona Heuver
André de Lange

Fiducie onderzoekt momenteel de samenwerking met Pleegzorg instellingen voor het aanbieden van een incompany training Mindful Parenting aan Pleegouders.

 

GGZon

De samenwerking van Fiducie met GGZon is geformaliseerd en de mindfulness training voor kinderen/jongeren met een vermoedelijke diagnose is in het behandelaanbod opgenomen. Deze training zal vier keer per jaar worden aangeboden. U kunt zich hiervoor aanmelden via deze site of via info@ggzon.nl

Als (GGZ) instelling interesse om deze training ook op te nemen in uw behandelaanbod? Neem contact op voor een vrijblijvende workshop in uw team!

30 NOW

Samenwerking 30 NOW, een meditatieplatform (https://www.30now.nl/). Er wordt gezamenlijk een training ontwikkeld voor studenten om ze te laten kennismaken met Mindfulness in deze intense tijden. Maart 2021  zal deze van start gaan.